Wij helpen om uw bedrijfsproces beheersbaar en zo efficiënt mogelijk te maken

Het team van BCS werkt met passie om u te inspireren en helpen als het gaat om digitale mogelijkheden voor het optimaliseren, loggen en sturen van uw bedrijfsproces. Ons doel is om onze klanten te ontlasten in hun processen waarbij de blockchain uw proces controleert, rapporteert en automatiseert. 

Wij zijn een team met verschillende talenten en specialismen die zich inzet om voor onze klanten een digitale oplossing op maat aan te bieden vanuit een bedrijfskundige aanpak. We zijn allen opgeleid tot ‘private blockchain engineer en consultant’ en werken kwaliteitsbewust, klant- en resultaatgericht. 

Onze missie
Onze missie is dat organisaties gestroomlijnde processen krijgen, die worden ondersteund door software die het proces zo stuurt, zodat het proces op de gewenste wijze wordt uitgevoerd. De IT is hierin volgend aan het bedrijfsproces in plaats van leidend. Dit doen we door, samen met de domeinexpert, het gewenste bedrijfsproces te beschrijven met alle benodigde databronnen en dit één op één te vertalen naar software. 

Dit is uniek binnen de IT-wereld, waar normaliter bedrijfsprocessen ondergeschikt zijn aan de softwarepakketten en zich hieraan moeten aanpassen. Onder de term ‘maatwerk’ worden vervolgens oplossingen geboden die in de praktijk nooit tot 100% tevredenheid leiden bij de eindgebruiker.  

De unieke technologie van onze strategische partner NorthChain. stelt ons in staat om klanten te begeleiden in het identificeren van hun processen en hierop software te genereren. NorthChain is het enige bedrijf in de wereldwijde markt die de volledige software omgeving kan genereren vanuit de bedrijfsmodellen van de specifieke organisatie. Onze visie is dat de eindgebruiker het beste weet welke IT-behoefte er is in de praktijk. Door onze technologie krijgt de eindgebruiker weer grip op het bedrijfsproces en de daarbij behorende IT.

Wij stellen ons graag aan u voor!

Gerda van der Wiel

Partner

Gerda is medeoprichter en partner van BCS. Zij houdt zich binnen de organisatie vooral bezig met de operationele, bestuurlijke taken en is een gedegen process engineer, die gespecialiseerd is in procesmodellering en -automatisering. Daarnaast is ze sociaal, ondernemend, een teamplayer en heeft oog voor mensen en resultaten. Gerda is in haar vrije tijd te vinden op de tennis- en padelbaan en houdt erg van tuinieren, koken en gezelligheid.

Evert van der Wiel

Partner

Evert is medeoprichter en partner van BCS, heeft een achtergrond binnen International Business en Supply Chain Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Binnen de organisatie houdt hij zich bezig met zowel de operationele als commerciële taken. Evert is gecertificeerd business process engineer en heeft ruime ervaring in een groot scala aan sectoren en processen binnen verscheidene organisaties. In zijn vrije tijd is Evert veel te vinden op het voetbalveld.

Justin de Groot

Consultant

 Justin heeft een achtergrond als technisch bedrijfskundige en is bezig met het afronden van zijn master industrial Engineering and management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens en naast zijn studie heeft Justin al ruime ervaring opgedaan met verscheidene consultancy projecten in verschillende sectoren die goed aansluiten bij de track smart systems in control and automation. Door alle ervaringen heeft Justin veel affiniteit ontwikkeld voor verscheidene bedrijfskundige processen. Daarnaast is Justin in zijn vrije tijd te vinden op het voetbalveld.

Vraagt u zich af of de blockchain technologie ook een waardevolle bijdrage kan leveren aan uw bedrijfsproces?