Wij helpen om uw bedrijfsproces beheersbaar en zo efficiënt mogelijk te maken

BCS is een gepassioneerd team dat zich inzet om u te inspireren en te ondersteunen bij het verkennen van digitale mogelijkheden om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren, vast te leggen en te sturen. Ons doel is om onze klanten te begeleiden bij het optimaliseren van hun processen, waarbij blockchain-technologie wordt ingezet om controle, transparantie in rapportages en automatisering te realiseren.

Wij zijn een team van diverse talenten en specialisten die zich inzetten om onze klanten op maat gemaakte digitale oplossingen te bieden met een bedrijfskundige benadering. We zijn allemaal opgeleid als ‘private blockchain engineers en consultants’ en werken met aandacht voor kwaliteit, klantgerichtheid en resultaten. 

Onze missie
Onze missie is om organisaties te voorzien van naadloos geïntegreerde processen, waarbij software fungeert als een sturende kracht om ervoor te zorgen dat deze processen optimaal verlopen. In deze aanpak is IT volgend aan het bedrijfsproces in plaats van leidend. Dit bereiken we door samen te werken met domeinexperts om het gewenste bedrijfsproces te beschrijven, inclusief alle benodigde databronnen, en dit één op één te vertalen naar software. 

Deze benadering is uitzonderlijk in de IT-wereld, waar normaal gesproken bedrijfsprocessen moeten worden aangepast aan de bestaande softwarepakketten. Dit leidt vaak tot compromissen en zorgt zelden voor volledige tevredenheid bij de eindgebruikers.

Dankzij de unieke technologie van onze strategische partner  NorthChain zijn wij in staat om klanten te begeleiden bij het identificeren van hun bedrijfsprocessen en het genereren van bijpassende software . NorthChain is de visionaire kracht achter een revolutie in de wereld van softwareontwikkeling, wat heeft geresulteerd in een geavanceerde tool waarmee software letterlijk automatisch wordt gegenereerd op basis van het procesmodel. Met deze unieke technologie hoeven er geen compromissen meer gesloten te worden tussen wat de organisatie nodig heeft en wat traditionele ontwikkelmethoden kunnen bieden. Onze visie is om organsiaties volledige grip te geven op hun bedrijfsprocessen door middel van op maat gemaakte software, zodat ze wendbaar, efficiënt en concurrerend kunnen zijn.

Wij stellen ons graag aan u voor!

Gerda van der Wiel

Partner

Gerda is medeoprichter en partner van BCS. Zij houdt zich binnen de organisatie vooral bezig met de operationele, bestuurlijke taken en is een gedegen process engineer, die gespecialiseerd is in procesmodellering en -automatisering. Daarnaast is ze sociaal, ondernemend, een teamplayer en heeft oog voor mensen en resultaten. Gerda is in haar vrije tijd te vinden op de tennis- en padelbaan en houdt erg van tuinieren, koken en gezelligheid.

Evert van der Wiel

Partner

Evert is medeoprichter en partner van BCS, heeft een achtergrond binnen International Business en Supply Chain Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Binnen de organisatie houdt hij zich bezig met zowel de operationele als commerciële taken. Evert is gecertificeerd business process engineer en heeft ruime ervaring in een groot scala aan sectoren en processen binnen verscheidene organisaties. In zijn vrije tijd is Evert veel te vinden op het voetbalveld.

Justin de Groot

Consultant

 Justin heeft een achtergrond als technisch bedrijfskundige en is bezig met het afronden van zijn master industrial Engineering and management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens en naast zijn studie heeft Justin al ruime ervaring opgedaan met verscheidene consultancy projecten in verschillende sectoren die goed aansluiten bij de track smart systems in control and automation. Door alle ervaringen heeft Justin veel affiniteit ontwikkeld voor verscheidene bedrijfskundige processen. Daarnaast is Justin in zijn vrije tijd te vinden op het voetbalveld.

Vraagt u zich af of de blockchain technologie ook een waardevolle bijdrage kan leveren aan uw bedrijfsproces?