Wij komen graag met u in contact!

Contact

Business Chain Solutions B.V.

Noorderhaven 34

9712 VL Groningen

KVK: 78127807


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Wij stellen ons graag aan u voor!

  Gerda van der Wiel

  Partner

  Gerda is medeoprichter en partner van BCS. Zij houdt zich binnen de organisatie vooral bezig met de operationele, bestuurlijke taken en is een gedegen process engineer, die gespecialiseerd is in procesmodellering en -automatisering. Daarnaast is ze sociaal, ondernemend, een teamplayer en heeft oog voor mensen en resultaten. Gerda is in haar vrije tijd te vinden op de tennis- en padelbaan en houdt erg van tuinieren, koken en gezelligheid.

  Evert van der Wiel

  Partner

  Evert is medeoprichter en partner van BCS, heeft een achtergrond binnen International Business en Supply Chain Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Binnen de organisatie houdt hij zich bezig met zowel de operationele als commerciële taken. Evert is gecertificeerd business process engineer en heeft ruime ervaring in een groot scala aan sectoren en processen binnen verscheidene organisaties. In zijn vrije tijd is Evert veel te vinden op het voetbalveld.

  Joep Koenders

  Consultant

  Joep is consultant bij BCS en komt uit Heerenveen. Hij heeft recentelijk zijn bachelor International Business afgerond en volgt momenteel de pre-MSc Accountancy. Joep heeft affiniteit met financiën en bedrijfskundige processen. De projecten en werkzaamheden binnen de logistieke en financiële/administratieve processen hebben ervoor gezorgd dat hij veel ervaring heeft in deze markt. In zijn vrije tijd is hij vaak op de voetbalclub te vinden. 

  Daan Schaft

  Consultant

   Daan heeft een achtergrond als technisch bedrijfskundige met een specialisatie Change Management afgerond Rijksuniversiteit Groningen. Daan biedt door zijn ruime ervaring in het werkveld en door zijn universitaire achtergrond een goede basis met kennis van zowel de productie als een menselijke factor. Verder is Daan actief op het water met windsurfen, in de sportschool of op zijn gravelbike.