Wij komen graag met u in contact!

Contact

Business Chain Solutions B.V.

Noorderhaven 34

9712 VL Groningen

KVK: 78127807


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Wij stellen ons graag aan u voor!

  Gerda van der Wiel

  Partner

  Gerda is medeoprichter en partner van BCS. Zij houdt zich binnen de organisatie vooral bezig met de operationele, bestuurlijke taken en is een gedegen process engineer, die gespecialiseerd is in procesmodellering en -automatisering. Daarnaast is ze sociaal, ondernemend, een teamplayer en heeft oog voor mensen en resultaten. Gerda is in haar vrije tijd te vinden op de tennis- en padelbaan en houdt erg van tuinieren, koken en gezelligheid.

  Evert van der Wiel

  Partner

  Evert is medeoprichter en partner van BCS, heeft een achtergrond binnen International Business en Supply Chain Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Binnen de organisatie houdt hij zich bezig met zowel de operationele als commerciële taken. Evert is gecertificeerd business process engineer en heeft ruime ervaring in een groot scala aan sectoren en processen binnen verscheidene organisaties. In zijn vrije tijd is Evert veel te vinden op het voetbalveld.

  Justin de Groot

  Consultant

   Justin heeft een achtergrond als technisch bedrijfskundige en is bezig met het afronden van zijn master industrial Engineering and management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens en naast zijn studie heeft Justin al ruime ervaring opgedaan met verscheidene consultancy projecten in verschillende sectoren die goed aansluiten bij de track smart systems in control and automation. Door alle ervaringen heeft Justin veel affiniteit ontwikkeld voor verscheidene bedrijfskundige processen. Daarnaast is Justin in zijn vrije tijd te vinden op het voetbalveld.