Automatisch correct werkende software, die gemakkelijk te onderhouden is.

Waarom kiezen voor BCS?

Business Chain Solutions werkt met de methode voor softwareontwikkeling waarbij er aan de voorkant gestart wordt door uw bedrijfsproces te modelleren. Wij beginnen samen met uw organisatie met een bedrijfskundige analyse en vertalen die naar een bedrijfsprocesmodel dat vervolgens automatisch wordt omgezet naar werkende code. De bedrijfskundige modelleringstaal OLE (Objects, Logic and English) kan de relevante facetten van de bedrijfskundige realiteit op correcte en volledige wijze specificeren. OLE is een gestructureerde natuurlijke taal die zich makkelijk laat lezen en schrijven door domeinexperts (d.w.z. niet IT-ers)

Deze NorthChain methodologie biedt technieken en ‘tooling’ waarmee men snel en gemakkelijk bedrijfsprocesmodellen met behulp van OLE kan maken. De compilertechnologie vertaalt deze processpecificaties automatisch door naar blockchaincode.

Het blockchainplatform is Corda/R3, een gerenommeerd platform ontwikkeld door en gesteund door een 300-tal internationale banken. Corda is een zogenaamde private blockchain, met als belangrijke kenmerken dat transparantie tussen geautoriseerde gebruikers geregeld is, evenals traceerbaarheid van alle uitgevoerde transacties. Vanzelfsprekend zorgt de private blockchain voor gewaarborgde privacy, en voor non-muteerbare data op de chain.

businesschainsolutions

Benieuwd naar de gezichten achter Business Chain Solutions?